Forumul cititorilor blogului SACCSIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul cititorilor blogului SACCSIV

Ortodoxie, Noua Ordine Mondiala, istorie


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Anul fatidic : 2012

+4
Ostrov
kpy
lemurian
asd.sCuM
8 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Anul fatidic :  2012 Empty Anul fatidic : 2012 Mier Sept 02, 2009 7:15 pm

asd.sCuM

asd.sCuM

sal,vroiam sa va intreb ce parere aveti despre anu asta 2012 si nu ma refer la porcariile alea cu mayasii sau nibiru, doar ce credeti voi ca e posibil sa se intample pe plan politic , dak e posibila inceperea unui razboi sau alte chestii..

2Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Mier Sept 02, 2009 7:18 pm

lemurianorice e posibil

3Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Joi Sept 03, 2009 4:55 am

kpyDiverse religii si credinte “asteapta” Sfarsitul Lumii la date antecalculate cu mari perioade de timp inainte.
Iata cateva dintre ele:
Sfarsitul calendarului maya actual - 21 decembrie 2012 la ora 11:11 a.m. GMT
Alinierea generala planetara - 8 septembrie 2040 (despre care se crede ca va avea efecte nefaste asupra Pamantului, provocand, in mod special, cutremure foarte puternice)
Sfarsitul, dupa calendarul musulman - 2076
Sfarsitul, dupa calendarul evreiesc - 2240
Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei.

Eu cred ca toate aceste calcule umane nu pot prezice viitorul, caci diavolul nu poate stii viitorul dar poate si momentat vad ca reuseste sa ne pacaleasca creand panica in randul oamenilor cu iminenta venire a sfarsitului. Orice metoda de a distrage omul de la rugaciune este "bine venit".

4Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Dum Sept 06, 2009 6:13 pm

Ostrov

Ostrov

Isteria 2012, Nibiru si altele de acest fel sunt lansate si sustinute de catre elite, in planul lor diabolic de a instaura N.W.o.
Sunt multi care s-au lasat prinsi in acest joc.
Am intalnit o persoana care nu avea timp de nimic altceva, decat sa se pregateasca pentru 2012 prin ridicarea nivelului de vibratie, pentru a trece cu bine intr-o alta dimensiune. Bineinteles grupul din care face parte este coordonat de un maestru din astral (adica un om mort cu care ei tin legatura).
Ridicarea nivelului vibrational se face prin tehnici de tip yoga,(adica prin magie de energii) cu amplificarea energie pe centri de forta si transmutarea energiei catre un centru superior de forta.
Nici nu are sens sa comentez.
Pamantul, cica va intra intr-o banda de energie de frecventa foarte inalta ( centura fotonica) si vor supravietui doar cei elevati spiritual.
Ei numesc aceasta energie - energie Cristica, pentru a crea confuzie cu a doua venire a lui Hristos, si a da o credibilitate mai mare teoriei inseland pe cat mai multi.
Pentru un crestin, data exacta a sfarsitului lumii poate fi o ispita in ideea amanarii pocaintei; dar eu nu stiu cand se va cere de la mine sufletul meu, poate azi, poate maine. Nu stiu daca am timp pana in 2012 sa ma pregatesc; trebuie sa fiu pregatit tot timpul.
Unii asteapta sa fie salvati de extraterestri, la fel cum iudeii asteptau ca Mesia sa-i salveze din robia romana, negand ceea ce era evident, si anume ca Hristos se afla langa ei.
La fel este si acum: nu observam ca Iisus Hristos se afla langa noi sa ne salveze, ci vrem sa ne pregatim pentru 2012.
Mai mult decat atat cei care propovaduiesc teoria 2012 au si alte indeletniciri: crearea unui nou tip de constiinta la nivel planetar, salvarea umanitatii, si cred eu ca sunt cei care vor avea un rol important in crearea unei singure religii de tip new age, desi uni par sinceri si chiar au actiuni antisistem, de demascare, de constientizare, etc.

5Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Lun Sept 14, 2009 1:52 am

Lucianeu cred ca motivul pt care se face atata valva cu anul asta este ca probabil in perioada asta il vor dezvalui lumii pe antihrist {cel mai probabil candidat fiind "Lord" Maitreya promovat de Benjamin Creme pe situl www.share-international.org
ca fiind ultima solutie pt omenire dupa cel deal treilea razboi mondial criza financiara foametea si toate cele ce o sa mai vina.

6Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Sam Sept 26, 2009 8:21 pm

Voceaasd.sCuM a scris:sal,vroiam sa va intreb ce parere aveti despre anu asta 2012 si nu ma refer la porcariile alea cu mayasii sau nibiru, doar ce credeti voi ca e posibil sa se intample pe plan politic , dak e posibila inceperea unui razboi sau alte chestii..
Nu as vrea sa te supar, dar daca reusesc asta, e problema ta, dar ma intreb daca vei raspunde sincer la ideile pe care doresc sa ti le punctez:
1. De ce crezi ca "alea cu mayasii si nibiru" sint porcarii si ce dovezi si contra-argumente ai in defavoarea ipotezelor (textelor) mayase si a informatiilor legate de planeta Nibiru ?
2. Dpdv astrologic s-a dovedit ca perioada in care ne aflam este aproape identica cu cea din anii 30 cind a fost cea mai mare criza economica si evident si politica. Din cite se vede exista "elite" care doresc "criza economica si politica" si un alt razboi mondial pentru ca e foarte profitabil pentru ei si vor sa si impuna Noua Ordine Mondiala, asa cum dupa cel de al 2-lea razboi au impus ONU, FMI etc.
3. Daca esti atit de sigur pe tine si pe informatiile tale cum ar mai putea cineva din exterior sa-ti schimbe aceste idei (fixe) sau sa-ti aduca informatii noi sau sa imbunatateasca propria ta viziune ?

kpy a scris:Eu cred ca toate aceste calcule umane nu pot prezice viitorul, caci diavolul nu poate stii viitorul dar poate si momentat vad ca reuseste sa ne pacaleasca creand panica in randul oamenilor cu iminenta venire a sfarsitului. Orice metoda de a distrage omul de la rugaciune este "bine venit".
Cu toata aceasta credinta a ta exista posibilitati de a "calcula" viitorul dar intr-o forma de mainifestare paralela, adica de mai multe posibilitati, dar si in contextul teoriei precum se spune ca istoria e ciclica si se repeta, insa nu in exact aceiasi forma si continut. Chiar si asa, prezicerea sau proorocirea nu este facuta pentru a fi fatidica si de neevitat, din contra. Avem exemple in Biblie care arata aceasta (episodul cu cetatea Ninive). Deasemenea avem de a face cu proorocirile din Apocalipsa, sau cele mai recente de la Fatima, Garabandal, Akita etc care contin pe linga acele imagini apocaliptice si mesajul "rugati-va, schimbati-va si aceste evenimente nu se vor mai petrece". Cu toate ca cele profetite de Fecioara Maria s-au indeplinit pina acum una cite una, oamenii si mai ales biserica nu vrea sa actioneze asa cum Fecioara Maria le-a sugerat.

diavolul stie viitorul si de aceea vrea sa-l evite si face tot posibilul pentru aceasta. El stie ceea ce oamenii de rind nu stiu: viitorul nu e batut in cuie, chiar daca e prefigurat. Cind nu-i convine acel viitor face eforturi ca evenimentele sa nu mearga in acea directie, iar cind ii convine face eforturi sa se asigure ca asa se va petrece. Totusi, avind in vedere ca toate aceste actiuni sint in legatura cu omul si cu grupurile de oameni, mai au si ei oamenii un cuvint de spus si alegerea de cele mai multe ori se afla in mina lor. Dumnezeu ii lasa sa aleaga si nu intervine decit cind paharul se umple (a se vedea diferitele potopuri ce au fost pina acum si cel care se preconizeaza in viitor).

Panica este creeata pentru a deturna atentia oamenilor de la planul diabolic ce se pregateste pentru planeta Terra si pentru umanitate, nu neaparat numai pentru deturnarea de la rugaciune a unor oameni luati fiecare in parte, ca indivizi. Adevarat insa ca daca oamenii s-ar ruga cu totii la unison, eheee, forta rugaciunii lor ar fi colosala si viitorul ar fi cu totul altul. Dar cum sa faci asta cind exista atita rautate, "orbire" si prostie si dezbinare chiar si in rindul "credinciosilor" de indiferent de religia careia ii apartin ? silent

Ostrov a scris:Isteria 2012, Nibiru si altele de acest fel sunt lansate si sustinute de catre elite, in planul lor diabolic de a instaura N.W.o.
De acord, dar aceste idei sint doar o mica parte din Noua Ordine Mondiala, caci ei stiu foarte exact ce va urma si neintimplator aceste elite si-au construit buncare imense, de dimensiunile unor orase. Sint zeci daca nu sute de astfel de "orase subterane" in multe tari: SUA, Suedia, Israel, Rusia, Anglia etc. Exista aparate de forat imense de o eficienta ce nu v-o puteti imagina si asta inca incepind din anii 1930. Exista in acest sens martori, exista poze, exista brevete inregistrate cu multi ani in urma. Daca ei nu ar stii ce urmeaza, nu avea rost sa foloseasca miliardele de euro/dolari sau alte monezi in construirea unor asemenea "asezaminte subterane". In Suedia exista intr-un astfel de buncar care are cea mai mare banca de seminte din lume, special facuta pentru a avea rezerve, cu ajutorul carora in cazul unui potop sau distrugeri se s-ar abate asupra planetei, sa existe posibilitatea sa fie reinceputa mai apoi viata la suprafata planetei. De ce credeti ca fac ei sute de buncare de dimensiunea unor orase (subterane) daca nu le-ar fi frica de ceva ca ar putea lovi din exterior planeta, cindva in viitorul apropiat ? De ce Vaticanul are unul dintre cele mai mari telescoape din lume ? De ce ar investi Vaticanul milioane de euro/dolari sa aibe aceste telescoape ? Ce vor ei sa vada ca venind din sau petrecindu-se in cosmos ? De ce si-au intetit cu totii activitatea de observarea Soarelui si a activitatii sale ? De prosti sau ignoranti ce sint ? Sau ca ei STIU deja ce se va petrece ?

Apoc 12.12 De aceea, bucurati-va, ceruri si voi care locuiti în ceruri! Vai de voi, pamânt si mare! Caci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindca stie ca are putina vreme.”

Ostrov a scris:Sunt multi care s-au lasat prinsi in acest joc.
Am intalnit o persoana care nu avea timp de nimic altceva, decat sa se pregateasca pentru 2012 prin ridicarea nivelului de vibratie, pentru a trece cu bine intr-o alta dimensiune. Bineinteles grupul din care face parte este coordonat de un maestru din astral (adica un om mort cu care ei tin legatura).
Ridicarea nivelului vibrational se face prin tehnici de tip yoga,(adica prin magie de energii) cu amplificarea energie pe centri de forta si transmutarea energiei catre un centru superior de forta.
Nici nu are sens sa comentez.
Daca nu te superi o sa comentez eu putin. Smile

Unii au picat in plasa, insa ideea generala este una de factura ezoterica si daca suntem inteligenti nu se poate sa nu sesizam analogia acestei treceri intr-o alta dimensiune cu ceea ce se spune in Biblie prin "Noile Ceruri si noile paminturi" care vor veni. Cerul reprezinta acea realitate spirituala divina ce se coboara asupra planetei sau si intregului sistem solar, insa si asupra umanitatii. Daca "cerul" este de o realitate intangibila si de domeniul spiritului, "pamintul" este o referire la planul material asa cum il cunoastem noi, iar "noul pamint" este de fapt o "materie de o alta vibratie", de o alta forma decit cunoastem noi acum, dar tot materie. Din acest motiv se spune ca se schimba si cerul si pamintul.

În Isaia 65:17 citim: "Căci iată, Eu fac ceruri noi şi un pământ nou.” Aceasta este declaraţia Vechiului Testament, iar în Noul Testament citim acelaşi lucru în Apocalipsa 21:1. “Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou.”

Ridicarea nivelului vibrational nu se face doar prin yoga, ci prin multe alte metode, inclusiv prin RUGACIUNE. Nu toti au atractie catre yoga, insa rugaciunea este accesibila tuturor si este specifica tuturor religiilor lumii.

Ostrov a scris:Pamantul, cica va intra intr-o banda de energie de frecventa foarte inalta ( centura fotonica) si vor supravietui doar cei elevati spiritual.
Ei numesc aceasta energie - energie Cristica, pentru a crea confuzie cu a doua venire a lui Hristos, si a da o credibilitate mai mare teoriei inseland pe cat mai multi.
Vrei nu vrei sa accepti, Apocalipsa ne bate la usa si Iisus vine vrei nu vrei in aceasta perioada, asa cum ne arata proorocirile din Biblie si nu numai de acolo.

Ostrov a scris:Pentru un crestin, data exacta a sfarsitului lumii poate fi o ispita in ideea amanarii pocaintei; dar eu nu stiu cand se va cere de la mine sufletul meu, poate azi, poate maine. Nu stiu daca am timp pana in 2012 sa ma pregatesc; trebuie sa fiu pregatit tot timpul.
De ce aminare cind de fapt este o atentionare ? Nu se spune si in Biblie sa ne pregatim candela cu ulei pentru ziua cind va veni Mirele ? Uleiul ala din candela nu se pune in 2-3 miscari, ci in timp, prin efort spiritual si purificare. Daca sintem inteligenti nu putea sa nu observam ca asa zisul "ulei" din candela este o analogie la acea energie spirituala elevata iar candela este o analogie la propriul nostru suflet si la propria noastra "aura" cum o mai numesc unii. Unii vor crede ca isi vor umple candela chiar in momentul venirii Mirelui dar se vor insela amarnic. De ce se spune acolo ca o anume usa se va inchide si restul va ramina afara ? In afara cui, sau in afara la ce ?

Mt 25.1 Atunci Împaratia cerurilor se va asemana cu zece fecioare care si-au luat candelele si au iesit în întâmpinarea mirelui.
2 Cinci din ele erau nechibzuite, si cinci întelepte.
3 Cele nechibzuite, când si-au luat candelele, n-au luat cu ele untdelemn;
4 dar cele întelepte, împreuna cu candelele, au luat cu ele si untdelemn în vase.
5 Fiindca mirele zabovea, au atipit toate si au adormit.
6 La miezul noptii, s-a auzit o strigare: „Iata mirele, iesiti-i în întâmpinare!”
7 Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat si si-au pregatit candelele.
8 Cele nechibzuite au zis celor întelepte: „Dati-ne din untdelemnul vostru, caci ni se sting candelele.”
9 Cele întelepte le-au raspuns: „Nu; ca nu cumva sa nu ne ajunga nici noua nici voua; ci mai bine duceti-va la cei ce vând untdelemn si cumparati-va.”
10 Pe când se duceau ele sa cumpere untdelemn, a venit mirele: cele ce erau gata au intrat cu el în odaia de nunta si s-a încuiat usa.
11 Mai pe urma, au venit si celelalte fecioare si au zis: „Doamne, Doamne, deschide-ne!”
12 Dar el, drept raspuns, le-a zis: „Adevarat va spun ca nu va cunosc!”
13 Vegheati, dar, caci nu stiti ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului


Ostrov a scris:Mai mult decat atat cei care propovaduiesc teoria 2012 au si alte indeletniciri: crearea unui nou tip de constiinta la nivel planetar, salvarea umanitatii, si cred eu ca sunt cei care vor avea un rol important in crearea unei singure religii de tip new age, desi uni par sinceri si chiar au actiuni antisistem, de demascare, de constientizare, etc.
- Un nou tip de constiinta = Noile Ceruri
- salvarea planetei = Noile Paminturi
- odata cu venirea lui Iisus nu va fi O SINGURA RELIGIE ?
- nu este condusa planeta in acest moment de catre un sistem ce este la indemina satanei si acolitilor lui ? Nu trebuie ei in primul rind demascati intrucit oamenii sint atit de orbi si de prosti incit nu vad cum sint mintiti si manipulati cu acelasi banal "circ si piine" (divertismente de tot felul si nevoia de a minca si frica generata de lipsa locurilor de munca si a unui salariu decent) ? Umanitatea nu e acum condusa si subjugata prin forta si violenta, ci prin minciuna si prefacatorie si fatarnicie. Din acest motiv e nevoie de adevar si demascare. Asta e primul pas ! A constientiza PROSTIA si ORBIREA in care te afli. Sau cum spunea Einstein: "primul pas in a deveni un geniul este sa constientizarea prostiei noastre".

Lucian a scris:eu cred ca motivul pt care se face atata valva cu anul asta este ca probabil in perioada asta il vor dezvalui lumii pe antihrist {cel mai probabil candidat fiind "Lord" Maitreya promovat de Benjamin Creme pe situl www.share-international.org
ca fiind ultima solutie pt omenire dupa cel deal treilea razboi mondial criza financiara foametea si toate cele ce o sa mai vina
Ar fi prea simplu sa fie asa. Unde sau cine e proorocul antihristului ? Cind sint acei imparati care vor da puterea lor fiarei ? In realitate aceasta panarama cu "lordul maitreya" de pe acel site este venita inaintea celor de alta religie (buddism dar nu numai ei) care au ca si profetie venirea in lume a unui nou buddha, cel care va salva lumea de rau. Este doar o momeala pentru cei naivi, sa nu zic prosti. Toate religiile au una sau mai multe profetii in legatura cu venirea unui SALVATOR DIVIN. Partea frumoasa a lucrurilor este ca se pare ca acest salvator este UNUL si ACELASI dar poarta nume si "titluri" diferite conrespunzator fiecarei religii carel il anunta si il asteapta. Nu mai e mult si vom trai si vom vedea si verifica si asta. Partea proasta e ca fanaticii cred ca salvatorul lor este cel unic si adevarat. No Personal consider ca Iisus este, a fost si va fi in centrul acestor evenimente grandioase. Spun grandioase intrucit Apocalipsa inseamna Revelatie, deci vor urma vremuri extraordinare insa inainte de venirea acestor exista si vremea secerisului, a trierii griului de neghina, cum spunea si Iisus.

Nu am pretentia de a fi in posesia adevarului ci doar ca sint o voce...

O zi buna si scuze de atita polologhie lunga cit o zi de post. Cine a avut rabdare pina la sfirsit merita o "medalie". Like a Star @ heaven

7Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Vin Oct 02, 2009 2:33 am

Ostrov

Ostrov

@Vocea
Eu nu ma supar. Ma bucur ca esti in cautarea adevarului. O sa consider ca nu vrei sa ne impui ideile tale, ci doar ai niste intrebari interioare.
Sa-ti dau cateva raspunsuri:
Nu trebuie sa te pregatesti pentru 2012 ci sa fii pregatit azi pentru judecata.
Astrologia nu te va ajuta.
Diavolul nu stie viitorul.
Faptul ca sunt construite bunchere nu este o dovada ca elitele stiu exact ce se va intampla. Ei vor sa se salveze pe ei, nu omenirea. Noi trebuie sa ne salvam sufletul, nu trupul. Sfintii martiri nu si-au salvat trupurile, ci sufletele.
Nu mai pot fi deschis la idei noi; am fost acum 20 de ani, dar mi-a trecut.

Iata cateva tipuri de idei noi care tin de noua religie tip New age, iata cine sunt cei care initiaza aceste idei, si cum vor sa ne ameteasca spunand ca:

Exista numai prezentul, si el este intotdeauna liber! Acesta este ceea ce budistii numesc ,,golul” – nimicul, iar Iisus i-a spus ,,plinatatea vietii”! Este acelasi lucru –… nici-un lucru.
Daca Soarele va intilni primul Centura, a fost comunicat prin "channeling" ca vor urma 3-5 zile de intuneric total, si vor cadea toate sursele de curent electric.


Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric
In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.

Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a " Rapirii in Slava", a " Ascensiunii" , termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.

Intilnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica"Transforamare a omului".


Un adevarat explorator al constiintei, Drunvalo Melchizedek (Melchisedec) apare ca o persoana cu inima mare, un om bland care s-a intrupat in corpul sau fizic in anul 1972 (fara a mai trece prin procesul nasterii si-a insusit un corp al unei persoane care deja traia pe Pamant; vezi termenul de walk-in). El si-a pastrat intreaga sa memorie pe parcursul diferitelor vieti si dimensiuni variate ale constiintei. Este om de stiinta, fizician, inventator, vindecator si invatator. Principalul sau scop este de a ajuta oamenii Pamantului sa se adapteze mai bine schimbarilor viitoarei ere

Tu zici:"insa ideea generala este una de factura ezoterica si daca suntem inteligenti nu se poate sa nu sesizam analogia acestei treceri intr-o alta dimensiune cu ceea ce se spune in Biblie prin "Noile Ceruri si noile paminturi" care vor veni"
Eu zic ca si eu sesizez analogia, insa refuz sa fiu atat de inteligent incat sa dau crezare ezoterismului care i-si argumenteaza ideile cu citate din Sfanta scriptura.

Scopul rugaciunii nu este acela de a-ti creste nivelul vibrational.

Acum aflam ca si lemurienii faceau tantra yoga:
"Lemuria. In meditatiile lor ei au ajuns la punctul in care au vazut Christul unul in interiorul altuia. Atunci cand faceau dragoste si creeau un bebelus, ei il vizualizau pe bebelus ca fiind Dumnezeu. In acest fel... facand acest lucru... ei il creeau viu si deveneau nemuritori. Aceasta forma de Tantra duce la nemurire. Traieste credinta ca Dumnezeu se alfa in cealalta persona si vei trece peste orice."

Acceptarea noilor idei despre: un nou tip de constiinta,2012, nibiru, etc, te duc prin aprofundarea lor la: panteism, toate religiile sunt mantuitoare, credinta in reincarnare, karma, geometria sacra, indrumatori maestri extraterestri sau din astral, chakre, energii, astrologie,reiki, chanelling, new age, si celelalte.

De aceea prefer sa fiu prost si orb si sa-mi vad de pacatele mele, nu sa-mi dezvolt inteligenta cu noile idei.
Avem la indemana vechile idei, "cuvinte care nu vor trece".

O sa te rog sa citesti cateva carti, ca sa intelegi si mai bine ce cale ai de urmat:

http://www.scribd.com/doc/7362773/Serafim-Rose-Semnele-Sfarsitului-Lumii

http://www.scribd.com/doc/43518/Danion-Vasile-Jurnalul-convertirii-De-la-zeia-morii-la-Impria-vieii

http://www.scribd.com/doc/13859425/Mari-initiati-ai-Indiei-si-parintele-Paisie

http://www.scribd.com/doc/2979011/Ortodoxia-si-religia-viitorului-Ieromonah-Serafim-Rose

http://www.scribd.com/doc/11748821/Siluan-Athonitul-Intre-Iadul-Deznadejdii-Si-Iadul-Smereniei

http://www.scribd.com/doc/14131988/Despre-Horoscop-Cutremure-Si-Ghicirea-Viitorului (si nu numai)

http://www.scribd.com/doc/8011149/Rafail-Noica-Despre-Vremurile-Pe-Care-Le-Traim

Un citat din utimul link:
"Cand se descopera „in duh si in adevar”, adevarul seduce, adica convinge toata firea, pana in maduva oaselor. Si aceasta este puterea Ortodoxiei, pe care am vazut’o de multe ori. Ortodoxia nu are un adevar relativ sau un adevar micsorat, nici unul scalciat sau deviat, cum am gasit astfel de adevaruri in toate confesiunile si religiile de care am auzit de cate ceva, ci adevarul deplin, care, negresit, duce la mantuire."

Doamne ajuta.


Ostrov

8Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Vin Oct 02, 2009 3:29 am

Crestin Ortodox@ Ostrov,
Chiar daca nu-mi sunt dedicate direct, iti multumesc pentru linkuri. O sa "alerg" sa iau si eu cartile pe care nu le am deja.
Citatul este frumos si o sa-l pun pe blogul meu. Sper sa nu fie suparare.
Doamne ajuta!

9Anul fatidic :  2012 Empty Re: Anul fatidic : 2012 Joi Noi 19, 2009 10:45 pm

stefan2012 nu-i un an 'fatidic' ... scratch
Uitam ca impartirea 'timpului' asa in ore,minute,luni, etc este ceva pur omenesc si ca urmare relativ.

NU este nici o 'renastere' decat in Hristos.
Adevarul, tot adevarul si numai adevarul.
Orice in afara este un ne-adevar deci o minciuna.

Balacareala aia sincretista cu caracter ultra-gnostic care este asa de populara azi este 'inca o metoda' si o unealta spre daramarea noastra - a Bisericii lui Hristos.

Si tot, absolut tot ce se promoveaza, transmite si propaga prin orice mijloace este spre a atinge acest scop.

De la Icke la Jones la Sitchin la teoriile cu asazisii "anunaki"sau cum s-or numii ... sa ne pazim , sa fim treji si sa pricepem ca tot acest "tot" all deraierii este doar inspre distrugerea noastra - a BISERICII.

Haideti in schimb sa devenim ceea ce am fost creati sa fim - Oameni - si nu doar niste animale logice; haideti sa incepem sa aspiram la lucruri peste material, haideti sa avem idealuri, haideti sa ne invatam copii sa aiba idealuri, haideti sa le insuflam lor NECESITATEA de a nu lincezii in lucruri materiale ci in schimb sa-i indeletnicim- sa-i obisnuim- a-L cauta pe Dumnezeu .
Sa ne schimbam noi insine adica sa cautam pentru noi insine sa contribuim la crearea unei vieti mai bune intr-un mod eficace care trece peste bariera timpului si timpurilor.

Continut sponsorizatSus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum